Hizna d.o.o.

Predstavljamo Vaš izbor od 1991. Hvala Vam na poverenju.
O nama
  Preduzeće HIZNA d.o.o je osnovano 24. Aprila 1991. godine, i predstavlja proizvodno preduzeće za proizvodnju papirnih hilzni.

  Hizna je porodična kompanija i kao takva u potpunosti je u privatnom vlasništvu. U proteklih 15. godina naše preduzeće je proširilo svoju osnovnu delatnost i modernizovalo svoju tehnološko-proizvođačku osnovu.

  HIZNA d.o.o. je danas jedan od vodećih proizvođača hilzni na domaćem tržištu, ali smo poznati i u susednim državama, jer obim izvoza se svake godine povećava. Naši proizvodi su prepoznatljivi u: Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori...
Posedujemo, pored proizvodnje, veleprodaju i maloprodaju.

  Firma je locirana je u neposrednoj blizini grada Čačka, i prostire se na površini od 1600 m2.

  Upošljava radnike koji su edukovani i osposobljeni u vlastitim pogonima, sa stečenim iskustvom i znanjem mogu da odgovore svakom zahtevu postavljenom od strane kupca i tržišta.

  Menadžment preduzeća čini mlad i obrazovan kadar, koji ima jasnu viziju razvoja preduzeća. Ciljevi preduzeća su uvođenje novih tehnologija i dostignuća iz programa papirnih hilzni kao i ostalih programa papirne okrugle ambalaže.

  Godine kada je "Unija Čačak 2000" osnovana Hizna d.o.o. se priključuje uniji privatnih preduzeća i preduzetnika, i od tada je stalan član.

Hizna d.o.o.
Januar, 2007. g.

? - znak pitanja
Imate pitanje za nas?
Šta čekate? Pitajte nas!

Hizna d.o.o. - Globmark BR logo Hizna d.o.o. - AAA 2014 logo